Zin om tijd door te brengen in de Belgische Ardennen ?

Zin om een andere regio te ontdekken en een luchtje te scheppen ?

Zin in een kalme, rustgevende en verkwikkende plek ?

Het vakantieverblijf  Chez Valère heet u welkom!

Gelegen in een groen kader, omringd door weides en bossen biedt Chez Valère u al het nodige comfort voor een prettig verblijf in het hart van de Ardennen.

Het huis telt twee afzonderlijke vakantieverblijven (een gelijkvloers voor 4/6 personen en een duplex voor 9 personen) en is gelegen in het gehucht Scottons van het dorp Haut-Fays in de gemeente Daverdisse.

Deze voormalige boerderij is gebouwd in 1914 door onze achtergrootvader Valère Colleaux met de hulp van de mannen van het dorp.

In 1980 heeft onze grootvader Emile Colleaux die voor zichzelf het huis ernaast bouwde het huis verbouwd tot twee afzonderlijke wooneenheden en onze vader Valère (jr.) renoveerde het in 1990.

Wij, de vierde generatie, hebben op onze beurt het huis gerenoveerd tot twee warme en comfortabele vakantieverblijven om u te verwelkomen voor een weekend, een vakantie of een workshop of stage en om u in staat te stellen de omgeving te verkennen.

Of u komt om u te ontspannen of om te genieten van de open Ardeense landschappen of om dit heuvelachtig deel van de Belgische Ardennen te ontdekken, Chez Valère, is een ideale plek voor een verblijf met uw familie en/of vrienden.

Welkom bij ons,

Christelle, Gérald, Florence en hun mama, Monique.